Winkelpersoneel

Welkom op de website van Johan & Ria

Johan & Ria is niet zomaar een slagerij, maar een echte Quality House, met liefde voor het vak en grote bezorgdheid voor uw gezondheid.

Daarom kiest slager Johan elke dag de fijnste en zuiverste vleessoorten voor u uit. Door te streven naar perfectie en steeds de gezondheid van de medemens te laten primeren boven de prijs, haar vakkennis en vriendelijkheid is onze Keurslagerij in 20 jaar van Johan, Ria en Suzanne uitgegroeid tot een slagerij met 18 medewerkers die steeds het beste van zichzelf geven voor de voldoening van de klanten. Dat doen zij met jarenlange ervaring en liefde voor het vak. Bij het verwerken gebruikt Johan alleen natuurlijke producten, zonder schadelijke kleurstoffen en bewaarmiddelen. En dat proeft u onmiddellijk.

Bovendien kunt u bij hem ook terecht voor de smakelijkste en origineelste kant-en-klare bereidingen. Kortom : slagerij Johan & Ria blijft de beste garantie voor lekker, gezond en prijsbewust eten.

Alles op een rijtje:

  • natuurlijk rundvlees van eigen hoeve (ouders)
  • varkensvlees "porc favor" gegarandeerd zuiver
  • jonge lammeren gekweekt met moedermelk en verse groenvoeders
  • kippen en konijnen van geselecteerde hoeve (vitakip)
  • wist u ook dat de meeste vleeswaren in huis bereid worden met dit kwaliteitsvlees om u "natuurlijk" te kunnen dienen.

Deze dieren worden gekweekt met granen, maïs en verse groenvoeders of in de winter met ingelegd gras. Wij zijn niet de goedkoopste, wel bij de beste !!